Hoofddorp: Jongetje gewond bij ongeval Fanny Blankers-Koenlaan

IMG_0263_1Hoofddorp, 19 juni – bij een ongeval op de Fanny Blankers-Koenlaan met de kruising Sjoukje Dijkstralaan is woensdagochtend een jongetje gewond geraakt.

Het jochie werd op aangereden door een personenwagen en kwam via de motor tegen de voorruit aan. Na de eerste medische zorg door het ambulancepersoneel is het slachtoffer voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

Fotografie: EvL / Elvin Hendriks

IMG_0257_1 IMG_0259_1 IMG_0260_1 IMG_0263_1 IMG_0266_1

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Jongetje gewond bij ongeval Fanny Blankers-Koenlaan”

  1. Rogier

    Het is wel een feit dat er te vaak te hard wordt gereden!! Net zoals op de Molenaarslaan! Neemt niet weg dat de automobilist meteen schuldig is! Maar aan de schade aan de auto te zien was het geen 30. Zeker tijdens het naar school toegaan en verlaten van de scholen zou er door de politie vaker controle moeten zijn!! Ook voor het niet stoppen bij zebrapaden door automobilisten!! Maar buiten dit alles weet iemand hoe het met de kleine man is??

  2. Anna

    Beetje voorbarige conclusie van je Dude. Zoals je op de foto’s kunt zien is de fietser niet bij het zebrapad overgestoken, dat ligt eem einje verderop. Je kunt dus niet zomaar aannemen dat de schuld bij de automobilist ligt.
    Hopelijk is het jongetje er goed vanaf gekomen.

  3. Dude

    Als automobilist heb je daar slecht verhaal.
    Misschien maar eens tijd voor handhaven van 30km/h ipv van die snelheidsmeters (elektronisch) die men vervolgens achter een boom/tak hangt zodat je er niks meer van ziet.

Reacties zijn gesloten.